Tuinterras

In de binnentuin hebben wij een tuinterras met 5 tafeltjes en een tuinterrashuisje. Het is bedoeld voor onze B&B en campergasten en voor passanten, dat zijn met name wandelaars en fietsers. Op het terras serveren wij koffie en diverse thee, huisgemaakt gebak, kleine lunchgerechten en ijs. Ook kunt u bij ons een high tea reserveren, informeer naar de mogelijkheden.

20200626_092641.jpg

Camperplaats

Op een afzonderlijk deel van het terrein is er tevens een kleine camperplaats met ca. 9 plekken. U staat op gras. Er is stroom en water aanwezig, en u kunt uw chemisch toilet en vuilwater bij ons uitstorten. In 2020 is een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd. U vindt ons ook op Campercontact.com, de app van de NKC, en Camperstop.com. Maximale lengte (inclusief) 8 mtr.
Prijzen:

Staanplaats € 14,= per camper per nacht inclusief toeristenbelasting (2 pers.).

3e persoon en meer € 5,= per persoon per nacht.

Elektra € 3,= per nacht.

Sanitiair (douche en toilet) € 3,= per nacht. 

Water innemen en lozen chemisch toilet/grijs water gratis. Wifi gratis. Wasmachine € 5,=. Droger € 5,=.

Broodjesservice.

Voor campergasten geldt geen inchecktijd, uitchecken uiterlijk 11.00 uur op de dag van vertrek tenzij in overleg anders afgesproken.  

Bezoekers en huisdieren niet toegestaan.

U kunt contant betalen, met een QR-code of pinnen. 

luchtfoto.jpg

Natuurtuin

Op ons terrein is bijna 1 ha gereserveerd voor een tuin met botanisch hooiland, natuurvriendelijke oever en een poel. Wij voeren hierop natuurbeheer in samenwerking met de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek. Onze gasten mogen hier uiteraard een kijkje nemen.

camperplaats.jpg