Camperplaats

Op een separaat deel van ons terrein hebben wij een kleine rustieke camperplaats met ca. 9 plaatsen. Camperen zoals camperen oorspronkelijk bedoeld is, daar staan wij voor. Het vrije gevoel om niet te hoeven plannen, hoe heerlijk is dat!

Reserveren is bij ons dan ook niet mogelijk, u kunt aanrijden en blijven zolang u wilt, u hoeft niet weg omdat de plek door een ander is gereserveerd. Wel hebben we uiteraard alle voorzieningen die u als camperaar nodig heeft inclusief een sanitairblok met toilet, douche en wastafel. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig.

 

Prijzen:

Standplaats € 14,= per camper per nacht (2 personen)  inclusief toeristenbelasting

3e persoon en meer € 5,= per nacht

Elektra: € 3,= per nacht

Sanitair (douche en toilet) € 3,= per nacht

Water innemen en lozen chemisch toilet/grijs water gratis

Broodjesservice.

Wasmachine € 5,=. Droger € 5,=.

Maximale camperlengte 8 meter (inclusief). 

Uitchecken 11.00 uur op de dag van vertrek tenzij anders overeengekomen. 

Bezoekers niet toegestaan. 

U kunt bij ons contant betalen, met QR-code of pinnen. 

luchtfoto.jpg
20200801_134339.jpg
20200905_175415 (1).jpg

Tuinterras

In de binnentuin hebben wij een tuinterras. Het is bedoeld voor onze B&B en campergasten en voor passanten. Op het terras serveren wij koffie en diverse soorten thee, frisdranken, huisgemaakt gebak, kleine lunchgerechten en ijs. Als het wat kouder is kunt u ook in het verwarmde theehuisje zitten.  

High Tea/Lunch/Ontbijt

Wij verzorgen graag uw High Tea, lunch of ontbijt. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten, en bij de wat mindere weersomstandigheden in het knusse verwarmde theehuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. 

20200626_092641.jpg

Natuurtuin

Op ons terrein is bijna 1 ha gereserveerd voor een tuin met botanisch hooiland, natuurvriendelijke oever en een poel. Wij voeren hierop natuurbeheer in samenwerking met de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek. Onze gasten mogen hier uiteraard een kijkje nemen.

camperplaats.jpg