Tuinterras

In de binnentuin hebben wij een tuinterras. Het is bedoeld voor onze B&B en campergasten en voor passanten. Op het terras serveren wij koffie en diverse soorten thee, frisdranken, huisgemaakt gebak, kleine lunchgerechten en ijs. Als het wat kouder is kunt u ook in het verwarmde theehuisje zitten.  

High Tea/Lunch/Ontbijt

Wij verzorgen graag uw High Tea, lunch of ontbijt. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten, en bij de wat mindere weersomstandigheden in het knusse verwarmde theehuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. 

20200626_092641.jpg

Camperplaats

Op een afzonderlijk deel van het terrein is er tevens een kleine camperplaats met ca. 9 plekken welke het gehele jaar geopend is. Er is stroom en water aanwezig, en u kunt uw chemisch toilet en vuilwater bij ons uitstorten.

In 2020 is een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd (verwarmd).

U vindt ons ook op Campercontact.com, de app van de NKC, en Camperstop.com. Maximale lengte (inclusief): 8 meter.
Prijzen:

€ 15,= per camper per nacht inclusief elektriciteit, sanitair en toeristenbelasting (2 pers.).

3e persoon en meer € 5,= per persoon per nacht.

Water innemen en lozen chemisch toilet/grijs water gratis. Wifi gratis. Wasmachine € 5,=. Droger € 5,=.

Broodjesservice.

Voor campergasten geldt geen inchecktijd, uitchecken uiterlijk 11.00 uur op de dag van vertrek tenzij in overleg anders afgesproken.  

Bezoekers niet toegestaan.

U kunt contant betalen, met een QR-code of pinnen. 

luchtfoto.jpg

Natuurtuin

Op ons terrein is bijna 1 ha gereserveerd voor een tuin met botanisch hooiland, natuurvriendelijke oever en een poel. Wij voeren hierop natuurbeheer in samenwerking met de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek. Onze gasten mogen hier uiteraard een kijkje nemen.

camperplaats.jpg