Wij zijn Marco en Jolanda. We zijn sinds 2003 samen. Marco komt uit Heerhugowaard en Jolanda heeft haar roots in de Achterhoek. Marco heeft een achtergrond in de timmerindustrie en is later als bedrijfsmakelaar werkzaam geweest. Jolanda is begonnen als management assistente en heeft door diverse studies later als personeelsadviseur en woningmakelaar gewerkt. Voordat we voor onszelf zijn begonnen hebben we beiden in de recreatie gewerkt, Marco als onderhoudsmedewerker op een vakantiepark en Jolanda in de bediening van een restaurant en lunchroom.

Al heel lang hadden we de wens om een eigen kleinschalig recreatiebedrijf te beginnen. De keuze voor een combinatie van B&B, terras en kleine camperplaats was snel gemaakt, nu nog een geschikte locatie vinden. In het voorjaar van 2019 was het dan zover: we hadden onze parel aan de Kaaldijk in Ruurlo gevonden! Nadat eind december 2019 de vergunningsaanvraag was goedgekeurd zijn we met veel enthousiasme aan het verbouwen geslagen. Eerst het campersanitair en tuinterras, en daarna de B&B. 

My home is my castle zeggen de Engelsen. Wij hebben het gevonden en genieten. We laten u graag meegenieten, u bent van harte welkom!

P1030838 - Edited.jpg